1,077 total views,  1 views today

Logo Mitropolia Ardealului

Mitropolia    Ardealului

Arhiepiscopia  Sibiului

Protopopiatul Ortodox Român Agnita

Taina Sfântului Maslu la UAMS Agnita

 1,078 total views,  2 views today

Taina Sfântului Maslu la Unitatea de Asistență Medico-Socială Agnita

"Preoții din Agnita (pr. protopop Naicu Mihai, pr. Țânț Florin-parohia Agnita II, pr. Rebegel Marius-parohia Ruja și pr Iancu Andrei-  parohia Coveș) au săvârșit, Vineri, 24 septembrie ac,  Taina Sfântului Maslu, la Unitatea de Asistență Medico-Socială Agnita, pentru vârstnicii și persoanele aflate în grija instituției mai sus menționată. La Taina Sf. Maslu a participat și personalul de îngrijire cu membrii conducerii Centrului.

Scopul serviciului social al Centrului de îngrijire, care este în subordinea Primăriei Orașului Agnita este de a asigura, persoanelor adulte cu dizabilități sau aflate în diferite neputințe,  servicii medico-sociale și  creşterea şanselor recuperării şi/sau integrării acestora în familie ori în comunitate.

" Săvârșirea Tainei Sfântului Maslu aici, pentru dvs, denotă faptul că Dumnezeu vă poartă de grijă, vă întărește în a vă purta slăbiciunile și vă spune că vă iubește. Taina Sfântului Maslu are efecte terapeutice, atât asupra trupului, cât și asupra sufletului. Prin slujba aceasta, noi, preoții, dar și personalul care vă poartă de grijă, împreună cu membrii conducerii,  vă spunem că vă prețuim și că nu încetăm să ne rugăm, mai ales în rugăciunile din Biserică pentru dumneavoastră și ori de câte ori este nevoie și aici, în mijlocul frățiilor voastre. Astfel Biserica, prin preoții ei aduce completare lucrării medicale, astfel încât să fie vizat, atât trupul, cât și sufletul prin asistența religioasă, care este de mare importanță pentru noi, toți",

a afirmat PC Pr. Protopop Naicu Mihai, în cuvântul de învățătură, adresat la finalul slujbei
.

Azil-maslu -Agnita
Azil-maslu-Agnita-1
Azil-maslu-Agnita-2
Azil-Maslu-Agnita-3
Azil-Maslu-Agnita-4
Azil-Maslu-Agnita-5
Azil-Maslu-Agnita-6
previous arrow
next arrow
Azil-maslu -Agnita
Azil-maslu-Agnita-1
Azil-maslu-Agnita-2
Azil-Maslu-Agnita-3
Azil-Maslu-Agnita-4
Azil-Maslu-Agnita-5
Azil-Maslu-Agnita-6
previous arrow
next arrow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *